Торти на замовлення
 
Головна » 2012 » Січень » 30 » торт "Чародійка"
10:40 PM
торт "Чародійка"
Нам знадобиться:
1 стакан пудри(250 грам)
6 яєць
4 ст.ложки какао(я рекомендую в синій упаковці "мрія")
2 стакани муки
1 стакан сметани
2 чайні ложки порошку до печева
1 чайна ложка соди(без гірки)
6 ложок топленого маргарину
1 стакан цукру
1 стакан сушених горіхів(арахісу)
2 ст.ложки крохмалю
пергаментний папір
 Процес роботи: Беремо високу суху посудину( я користуюсь пластиковою) і відділяємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, жовтки перетираємо з пудрою(тільки 4 штуки). Додаємо до них какао і знову перемішуємо, тоді розводимо порошок в муці  і всипаємо до цієї маси.  Соду гасимо оцтом  в окремій ємкості додаємо сметану, ретельно вимішуємо і виливаємо до нашої "маси", все знову ретельно вимішуємо ложкою. Попередньо розігрівши добряче  духовку виливаємо тісто у високу форму і випікаємо на середньому вогні до готовності ( 30 хв). Перевіряємо випічку проштрихнувши корж дерев"яною паличкою, якщо тісто не липне --готово!  Відділяємо корж ножем  і вибираємо ( бажано постукати формою, якщо вона металічна щоб переконатися , що корж дійсно повністю відстав). Тоді вибираємо середину торта, попередньо очистивши його низ від зайвої "корочки". Беремося за білки: вони мають бути охолоджені і всі інструменти (міксер) повинні бути сухими!!!! Збиваємо білки до утворення піни, тоді додаємо цукор (бажано щоб він був сухий і дрібний) і знову збиваємо до утворення крутої піни. Тодідодаємо  крохмаль і горіхи. Все ретельно і легенько перемішуємо. Виливаємо у форму яку попередньо застелили пергаментним папером і сушимо на маленькому вогні 2 години.
Готуємо масу:  2 ст. молока солодкого, 1 ст цукру, 2 ст ложки крохмалю. У каструлю виливаємо полдовину молока і всипаємо весь цукор, ставимо на середній вогонь. Беремо іншучастину молока і додаємо крохмаль, перемішуємо ретельно. Коли молоко починає кипіти вливаємо в каструлю наше молоко з крохмалем. І перемішуємо!!!!!! поки не закипить, знімаємо з вогню. Охолоджуємо і додаємо 400 грам масла , тоді все збиваємо в пухку масу, додаємо тісто яке ми попередньо вибрали з коржа ці знову вимішуємо( я інколи додаю коньяк чи ром). Цю масу викладаємо в середину торта а зверху викладаємо наш засушений корж бізе і поливаємо розтопленим на паровій бані шоколадом ( не суцільно , тільки для завершення "образу"). Звичайно торт не простенький , але він того вартий!!!))) Смачного)))
Переглядів: 490 | Додав: torti-if | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1  
я спробувала,мені сподобався!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 2018-08-15, 8:43 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2018
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz