Нам знадобиться: 1 стакан пудри(250 грам) 6 яєць 4 ст.ложки какао(я рекомендую в синій упаковці "мрія") 2 стакани муки 1 стакан сметани 2 чайні ложки порошку до печева 1 чайна ложка соди(без гірки) 6 ложок топленого маргарину 1 стакан цукру 1 стакан сушених горіхів(арахісу) 2 ст.ложки крохмалю пергаментний папір Процес роботи: Беремо високу суху посудину( я користуюсь пластиковою) і відділяємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, жовтки перетираємо з пудрою(тільки 4 штуки). Додаємо до них какао і знову перемішуємо, тоді розводимо порошок в муці і всипаємо до цієї маси. Соду гасимо оцтом в окремій ємкості додаємо сметану, ретельно вимішуємо і виливаємо до нашої "маси", все знову ретельно вимішуємо ложкою. Попередньо розігрівши добряче духовку виливаємо тісто у високу форму і випікаємо на середньому вогні до готовності ( 30 хв). Перевіряємо випічку проштрихнувши корж дерев"яною паличкою, якщо тісто не липне --готово! Відділяємо корж ножем і вибираємо ( бажано постукати формою, якщо вона металічна щоб переконатися , що корж дійсно повністю відстав). Тоді вибираємо середину торта, попередньо очистивши його низ від зайвої "корочки". Беремося за білки: вони мають бути охолоджені і всі інструменти (міксер) повинні бути сухими!!!! Збиваємо білки до утворення піни, тоді додаємо цукор (бажано щоб він був сухий і дрібний) і знову збиваємо до утворення крутої піни. Тодідодаємо крохмаль і горіхи. Все ретельно і легенько перемішуємо. Виливаємо у форму яку попередньо застелили пергаментним папером і сушимо на маленькому вогні 2 години. Готуємо масу: 2 ст. молока солодкого, 1 ст цукру, 2 ст ложки крохмалю. У каструлю виливаємо полдовину молока і всипаємо весь цукор, ставимо на середній вогонь. Беремо іншучастину молока і додаємо крохмаль, перемішуємо ретельно. Коли молоко починає кипіти вливаємо в каструлю наше молоко з крохмалем. І перемішуємо!!!!!! поки не закипить, знімаємо з вогню. Охолоджуємо і додаємо 400 грам масла , тоді все збиваємо в пухку масу, додаємо тісто яке ми попередньо вибрали з коржа ці знову вимішуємо( я інколи додаю коньяк чи ром). Цю масу викладаємо в середину торта а зверху викладаємо наш засушений корж бізе і поливаємо розтопленим на паровій бані шоколадом ( не суцільно , тільки для завершення "образу"). Звичайно торт не простенький , але він того вартий!!!))) Смачного)))